Wij maken gebruik van cookies op onze website, in onze privacy en cookie policy lees je hier meer over.

Servicecenter

Het Xgaming servicecenter helpt je verder!

Mogelijkheden

We hebben diverse upgrades voor jouw PC. In alle gevallen bekijken we de mogelijkheden voor jouw specifieke PC en kunnen we je indien gewenst adviseren. Onderstaande upgrades zijn exclusief hardware onderdelen. Ook kunnen wij helpen met hardware matige PC problemen of bijvoorbeeld virus / anti spyware verwijdering. Hieronder een overzicht van diverse mogelijkheden. Ben je op zoek naar iets specifieks of maatwerk. Laat het ons vooral weten!

 

Upgrades

Diensten

Upgrade service – HDD > SSD € 29,95 PC controle / checkup / schoonmaken € 44,95
Data overzetten – HDD > SSD € 19,95 Reparatie service – diagnose € 59,95
Upgrade service – RAM Geheugen € 19,95 BIOS update € 12,50
Upgrade service – CPU + koeler € 24,95 Norton antivirus – aanschaf + installatie € 29,95
Upgrade service – Videokaart € 19,95 Nakijken op virussen en spyware verwijderen € 44,95
Upgrade service – behuizing € 99,95 Jaarlijkse APK + 2x virus verwijderen € 60 euro per jaar
PC bouwservice – standaard PC € 79,95 Windows (her)installatie € 44,95
PC bouwservice met meekijken € 99,95 Windows installatie als je ook kiest voor een PC assemblage (voordeeltarief) € 29,95
PC bouwservice – afwijkende configuratie € op aanvraag

 

Alle prijzen inclusief BTW.

 

Upgrades

Upgrade service – HDD > SSD

Is je PC traag omdat er nog een harddisk in zit en geen SSD? Met de Upgrade service – HDD > SSD vervangen we je oude, trage harddisk door een nieuwe, snelle SSD. Je oude harddisk kan in de meeste gevallen in je PC blijven voor extra opslag.

€ 29,95

 

Data overzetten – HDD > SSD

Heb je een SSD geïnstalleerd en wil je de data van je oude harddisk op je SSD overzetten? Met deze service regelen we dit voor je! Let er op dat de data die je op je SSD wilt zetten past op de beschikbare ruimte.

€ 19,95

 

Upgrade service – RAM Geheugen

Met deze dienst plaatsen we het geheugen in je PC, stellen we de juiste geheugen snelheid en timings in en testen de compatibiliteit met jouw moederbord en processor.

€ 19,95

 

Upgrade service – CPU + koeler

Wordt jouw PC te warm en / of maakt hij teveel lawaai ? Of wil je een mooiere oplossing met bijvoorbeeld een RGB ventilator? Met deze dienst vervangen we de processorkoeler. Verse koelpasta is uiteraard inbegrepen. Bij waterkoeling geld een meerprijs van € 19,95

€ 24,95

 

Upgrade service – Videokaart

Tijd voor een upgrade van je videokaart? Wij halen de oude videokaart uit je PC en plaatsen een nieuwe. Uiteraard installeren we ook gelijk de nieuwste videokaart drivers! Inruil van je oude videokaart is vaak mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

€ 19,95

 

Upgrade service – behuizing

Wil je een nieuwe behuizing voor je PC, bijvoorbeeld met meer RGB verlichting maar weet je niet hoe je de huidige inhoud van je PC in de nieuwe behuizing krijgt? Met deze service bouwen wij jouw PC om naar de nieuwe behuizing.

€ 99,95

 

PC bouwservice

Zelf alle computer onderdelen gekocht, maar geen kennis, tijd of zin om de PC te bouwen? Laat ons jouw PC bouwen! Uiteraard zorgen we voor een nette afwerking van alle kabels in je nieuwe PC en garantie op een goede werking.

€ 79,95

 

PC bouwservice met meekijken

Wil je wel eens meekijken bij het bouwen van een computer? Bij ons is het mogelijk! Kijk mee hoe we jouw nieuwe computer bouwen, alles netjes afwerken en krijg tips en tricks zodat je het de volgende keer helemaal zelf kunt uitvoeren.

€ 99,95

 

PC bouwservice – afwijkende configuratie

Wil je jouw computer laten bouwen uit onderdelen, maar heb je onderdelen voor een PC die heel anders zijn dan een standaard PC? Bijvoorbeeld een PC met 10 harde schijven of custom loop waterkoeling? Geen probleem. In overleg kunnen we jouw wensen realigeren.

€ nader te bepalen

 

Diensten

PC controle / checkup / schoonmaken

Met deze dienst plaatsen we het geheugen in je PC, stellen we de juiste geheugen snelheid en timings in en testen de compatibiliteit met jouw moederbord en processor.

€ 44,95

 

Reparatie service – diagnose

Geeft jouw PC storingen maar kom je er niet uit waar de oorzaak ligt ? Wij hebben diverse testprogramma’s en kunnen hardware matig een voor een onderdelen uitwisselen totdat we bij het probleem uitkomen.

€ 59,95

 

BIOS update

Het updaten van de Bios van je computer is niet voor iedereen even makkelijk. Met deze dienst zorgen we er voor dat de correcte en nieuwste Bios op je computer komt te staan en de basis instellingen weer goed worden ingesteld.

€ 12,50

 

Norton antivirus – aanschaf + installatie

Norton is de toonaangevende marktleider op het gebied van virus / spyware preventie en verwijdering. Bestel bij ons extra voordelig een jaar abonnement Norton 360 Standard.

€29,95

 

Nakijken op virussen en spyware verwijderen

Vermoed je dat er een virus of spyware op je PC aanwezig is? Wij kijken je PC na op eventuele problemen op dit vlak en zorgen er voor dat alles netjes is opgeschoond.

€ 44,95

 

Jaarlijkse APK + 2x virus verwijderen

Houdt jouw PC in topconditie met onze jaarlijke APK voor PC’s. Eenmaal per jaar breng je de PC naar ons. Wij controleren de PC op correcte werking, virussen / spyware, installeren de laatste drivers en bios van het moederbord. Tevens wordt de PC van binnen professioneel gereinigd zodat er geen stof meer in de kast zit.

€ 60,00 per jaar
Windows (her)installatie

Je nieuwe PC helemaal klaar, maar geen zin om zelf Windows te installeren en te zorgen dat de juiste drivers aanwezig zijn? Of gaat je PC al even mee maar kan Windows wel een frisse start gebruiken? Wij kunnen het voor je doen! Windows licentie kun je zelf aanleveren of is bij ons aan te schaffen.

€ 44,95
Windows installatie als je ook kiest voor een PC assemblage (voordeeltarief)

Laat je jouw PC al bouwen door ons uit je zelf aangeleverde onderdelen en wil je daarbij ook gelijk Windows installeren? Dan krijg je een scherper tarief voor het installeren van Windows! Ook hier mag je zelf je Windows licentie aanleveren of is deze via ons aan te schaffen.

€ 29,95


Terug naar boven