Wij maken gebruik van cookies op onze website, in onze privacy en cookie policy lees je hier meer over.

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Bij Xgaming is het mogelijk uw aankoop te ruilen of retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Je hebt het recht dit te doen zonder opgave van reden tot annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Stuur je een deel van een bestelling terug? Dan krijg je enkel het bedrag van dat specifieke onderdeel, zonder verzendkosten, terugbetaald. De kosten voor het retour sturen van de bestelling naar Xgaming zijn voor eigen rekening. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor de retourzending: in het geval van beschadiging of verlies tijdens het transport is dit voor eigen risico. Verzekerd verzenden is aan te raden om die reden.

Het product dat je terugstuurt moet in nieuwstaat verkeren. Je mag het product slechts uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het wenst te behouden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Xgaming geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@xgaming.nl. Na ontvangst van het bestelde product controleren we deze op schade. Is het product onbeschadigd dan krijg je binnen circa 3 werkdagen je geld teruggestort. Is er onverhoopt wel schade geconstateerd nemen we contact met je op over de waardevermindering. Zorg er dus altijd voor dat je het product goed verpakt voor het verzenden. Verzend het verpakte product liefst ook in de originele omdoos. Heb je deze niet meer of is deze beschadigd, gebruik dan in ieder geval een andere stevige doos. Zorg dat de verpakking met het product niet kan schuiven in de omdoos door deze aan te vullen met vulmateriaal zoals karton of plastic en zorg dat het pakket goed is afgesloten. Eventuele schade ontstaan door het niet deugdelijk verpakken van het product zal worden doorberekend.

Als u gebruik maakt van onderstaande formulier hebben wij gelijk alle gegevens bij de hand, waardoor de terugbetaling sneller kan verlopen. Dit formulier kunt u emailen naar: info@xgaming.nl, waarna wij de retourprocedure in gang zetten.

Retour formulier in PDF formaat